Κύπρος: Πρώτος και καλύτερος ο Απόλλων του Γιάννη Πετράκη

Πρώτος και καλύτερος ο Απόλλων Λεμεσού στο Κυπριακό πρωτάθλημα, μετά από 20 αγωνιστικές.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την προηγούμενη ομάδα του ρεθυμνιώτη κόουτς και έχει 43 βαθμούς, έναντι 40 της Ομόνοιας και 39 της Ανόρθωσης.
Μόλις στο 10' ο Απόλλων προηγήθηκε στο σκορ με τον Ντιγκινί, και ενώ είχε προειδοποιήσει στο 4' του αγώνα με τον Πίττα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβηκε, έψαξε την άμεση ισοφάριση, την οποία βρήκε στο 13' με γκολ του Ζαχαρίου, το οποίο όμως ακυρώθηκε για φάουλ του Βαγγέλη Μάντζη στο ξεκίνημα τη φάσης, πριν δώσει την ασίστ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τις δύο ομάδες με Πίττα και Μάντζη λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αμφότεροι προ κενής εστίας πλάσαραν άστοχα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και τελικά βρήκαν το γκολ για το 2-0 με τον Πίττα στο 78' και ενώ πρώτα είχαν δημιουργήσει μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Οι "Μαυροπράσινοι" δεν ήταν το ίδιο καλοί επιθετικά στο δεύτερο μέρος, όσο στο πρώτο. Ωστόσο, μετά το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα ανέβηκαν, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τις αλλαγές του Λεωνίδα Βόκολου να βοηθούν την ομάδα. Μια από τις αλλαγές του, ο Μάριος Πεχλιβάνης κατάφερε με κεφαλιά να μειώσει σε 2-1, στο 82'.