Κύπρος: Καλπάζει ο Απόλλων του Γιάννη Πετράκη, 1-0 τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι

Συνεχίζει τον καλπασμό του στο Κυπριακό πρωτάθλημα ο Απόλλων Λεμεσού του Γιάννη Πετράκη!
Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία. Οι "Γαλάζιοι" με πανέμορφο γκολ του Γιάννη Πίττα στο 73' πήραν την νίκη στο ντέρμπι που έγινε στο "Τσίρειο" για την 22η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Ο Απόλλων κυριάρχησε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και κατά διαστήματα άσκησε μεγάλη πίεση στην εστία του ΑΠΟΕΛ και έκανε το 1-0 με το σπάνιας ομορφιάς τέρμα του Κύπριου επιθετικού, ο οποίος έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα.
Θετικότατο ντεμπούτο για τον Ντιέγο Μπίσεσβαρ με τη φανέλα του Απόλλωνα, με τον Ολλανδό όσο έχει δυνάμεις να δείχνει δείγματα γραφής και να είναι μέσα σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Βασικός με την επιστροφή του στο Κολόσσι και ο Γιώργος Μαλεκκίδης.
Στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς, τρεις περισσότερος από τη δεύτερη Ομόνοια και πέντε από την τρίτη ΑΕΛ ο Απόλλων. Έμεινε στη 10η θέση με 21 βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ που ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ζαχίντ και Εφραίμ και έτσι η απόσταση από την 6η Δόξα αυξήθηκε στους οκτώ βαθμούς.