ΠΣΑΠ για Σιαμπάνη: «Στεκόμαστε στο πλευρό σου»

Ανακοίνωση με την οποίο εκφράζει την στήριξή του στον Μάριο Σιαμπάνη εξέδωσε ο ΠΣΑΠ, σχετικά με όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα για την υπόθεση δωροδοκίας για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ξεκαθάρισε μάλιστα πως «επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης και μέλος του ΠΣΑΠ Μάριος Σιαμπάνης, σύμφωνα με την επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, κατήγγειλε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απόπειρα δωροδοκίας του, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ο ΠΣΑΠ ως θεματοφύλακας του ίδιου του αθλήματος και με μεγάλο σεβασμό στην διαδικασία του παιχνιδιού, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε διάφορα προγράμματα καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων με οποιοδήποτε κίνητρο, επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές.

Την ίδια στιγμή, ως άνθρωποι και συνάδελφοι, στεκόμαστε στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη που γίνεται αποδέκτης δυσφημιστικών σχολίων αλλά και απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ελληνικών δικαστικών αρχών, που είναι και οι μόνοι ικανοί θεσμοί ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη".