Πέρασε «τραίνο» ο Απόλλων στο Αγρίνιο

Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με πολύ μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 0-1 τον Παναιτωλικό και τον άφησε στα «χαμηλά», την ώρα που η ίδια έφτασε στους 12 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό αλλά όχι μεγάλες φάσεις και ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε. Ήταν λοιπόν στο 37ο λεπτό, όταν ο Μπεντινέλι βρήκε τον Ιωαννίδη που πέρασε τον Κωνσταντόπουλο και γύρισε στον Μαρκ Φερνάντες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με προβολή.
Στο β' ημίχρονο η πίεση των παικτών του Τραϊανού Δέλλα δημιούργησε πρόβλημα στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας στους φιλοξενούμενους. Ο Παναιτωλικός άρχισε να μπαίνει πιο συχνά στην περιοχή και στο 52' ο Λισγάρας πρόλαβε τελευταία στιγμή να κοντράει τον Μάζουρεκ, που ετοιμαζόταν να σουτάρει από εξαιρετική θέση.
Στο 57' ο Ντίας σέντραρε στον Βέργο, που έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Βέρχουλστ. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός είχε μια ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση αλλά την έχασε ο Ταχάρ στο 90', σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr