Ματσάρα στους "Ζωσιμάδες", ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Ματσάρα έγινε στους "Ζωσιμάδες" το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2!
Η αναμέτρηση που έγινε για την 13η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ και ήταν η τελευταία του πρώτου γύρου, ήταν μια αναμέτρηση για γερές συγκινήσεις και είχε τα πάντα. Γκολ, πάθος, δύναμη, κόκκινη, μέχρι και.... καρατιά!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έπαιξε το γνωστό καλό ποδόσφαιρο και ακόμη και όταν έμεινε με 10 παίκτες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξε χαρακτήρα και συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλιών έχοντας το πάνω χέρι στο ματς. Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σιόντη σε μαρκάρισμα πάνω στον Σίτο, ενώ δεν έκανε το ίδιο στο πολύ άσχημο χτύπημα του Μπαράλες πάνω στον Εραμούσπε.
Ο Παμλίδης έκανε το 1-0 στο 23' με προβολή, ο Μουνάφο ισοφάρισε στο 34' και ο Αλβάρες στο 84' έδωσε προβάδισμα στους Αρκάδες. Όμως οι Ηπειρώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Σάντι Κριζμάν στο 87' έκαναν το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85' Σάλιακας), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (63' Παντελάκης), Κάστρο (8' Σιόντης), Ντομίνγκες, Νάουμετς (46' Λεό), Παμλίδης (63' Λιάσος), Κριζμάν.
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβάρεζ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40' Βαλιέντε), Κρέσπι (74' Τιλίκα), Ριέρα (74' Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (89' Καπίγια), Μπαράλες.

* Την επόμενη αγωνιστική (03/01, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.