ΠΑΟ-ΠΑΣ 2-0, καλή εμφάνιση παρά την ήττα οι Ηπειρώτες

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τους "Πράσινους" να επιστρέφουν μετά από 2.5 χρόνια στην ιστορική τους έδρα.
Πάντως ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν τιμά σε καμία περίπτωση την Ιστορία του γηπέδου. Παρά την ήττα, οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, κάτι το οποίο αφήνει ανάμικτα συναισθήματα στην ομάδα και στους φίλους της.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 με πέναλτι του Βιγιαφάνιες και το τελικό 2-0 έκανε στο 59ο λεπτό ο Αϊτόρ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Κάργα και τον Ελευθεριάδη στο 44', τον Νάουμετς στο 69' και τον Σιόντη στο 80', ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σάλιακα στο 78'.
Αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Γιαννιώτης Στέφανος Σιόντης, ο οποίος την περίοδο 2005-2009 ανήκε στον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (71' Σερπέζης), Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (46' Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (71' Εμμανουηλίδης), Βιγιαφάνιες (81' Καρλίτος), Μακέντα (90' Ιωαννίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας (46' Καρτάλης), Κάστρο (83' Δούμτσης), Σιόντης, Μπρένερ (60' Νάουμετς), Ελευθεριάδης, Παμλίδης.

* Την επόμενη αγωνιστική (21/12, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.