Με Πάντο το σεμινάριο προπονητικής του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο διαδικτυακό σεμινάριο του Ολυμπιακού από τη Διεύθυνση Σχολών των Πειραιωτών.
Σε αυτό συμμετείχαν οι Τάσος Πάντος, Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Αριέλ Ιμπαγάσα, αναπτύσσοντας το θέμα γύρω από τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.
Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα.
 
Αναλυτικά η δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του "Olympiacos FC Academy":
 
"Σεμινάριο προπονητικής στη σκιά του Ντιέγκο
Με μεγάλη συμμετοχή από τις Σχολές του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το 9ο διαδικτυακό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Σχολών με θέμα τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.
Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημιών Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τον συνεργάτη του Τάσο Πάντο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης (προπονητής της Κ17) και ο Αριέλ Ιμπαγάσα (προπονητής της Κ15) επεκτάθηκαν σε κομμάτια της τακτικής με πολλά παραδείγματα μέσω βίντεο αλλά και του σύγχρονου τρόπου προπόνησης. Εστίασαν στο που θα πρέπει οι συνεργάτες μας να ρίχνουν το βάρος και τι θα πρέπει να προσέχουν στην καθημερινή τους επαφή με τα παιδιά.
Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Caño να μοιράζεται τις σκέψεις του για τον συμπατριώτη του, απαντώντας στη συνέχεια και σε ερωτήσεις που δέχθηκε αναφορικά με το τι σήμαινε για τον ίδιο αλλά και για το τι συμβολίζει για κάθε Αργεντινό ο Μαραντόνα".