Γιαννίκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αρνήθηκαν να χάσουν»

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για την προσπάθεια που κάνουν και για την αντίδραση μετά τη κόκκινη του Σιόντη, ενώ στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζουν.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας των Ιωαννίνων με τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε:
 
Για το ματς: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, και οι δύο ομάδες έπαιξαν ποιοτικά. Είχαμε την κατοχή, κάναμε ευκαιρίες αλλά και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Μετά την κόκκινη κάρτα δυσκόλεψε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πνεύμα που έβγαλαν, και που αρνήθηκαν να χάσουν».
 
Για την απόδοση της ομάδας του στον πρώτο γύρο: «Σαν νεοφώτιστη ομάδα είχαμε τις εντυπώσεις, παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε κάποιους περισσότερους πόντους αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας».
 
Η ευχή του για το νέο έτος: «Καλά Χριστούγεννα, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να έχουμε υγεία. Ίσως στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε θέμα με την κόκκινη του Σιόντη και τον τραυματισμό του Κάστρο».