Διέκοψε έξαλλος τις δηλώσεις Τάτση ο Κούγιας!

Ο Γιάννης Τάτσης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη μέχρι να τον διακόψει ο ισχυρός άνδρας των "Βυσσινί", Αλέξης Κούγιας.
 
Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ: «Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναιτωλικό ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού».
 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο όπου γίνεται το flash interview, δηλώνοντας: «Αυτό είναι ντροπή, μας κοροϊδεύουν όλους. Δεν υπάρχει στο κόσμο αυτό που γίνεται είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζει ο κόσμος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με αυτούς τους διαιτητές, ποιος Κλάτεμπεργκ;» Στην συνέχεια δεν επέτρεψε στον Γιαννιώτη κόουτς να συνεχίσει τις δηλώσεις του, αφού του είπε: «Πάμε να φύγουμε...», με τους δύο άνδρες να αποχωρούν στα αποδυτήρια.