Σταμάτησε ο Νίκος Γεωργιάδης

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Ο βετεράνος, πλέον, μπακ του Άρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Βέροιας, του Λεβαδειακού και άλλων ομάδων, μετά από 16 χρόνια παρουσίας στις επαγγελματικές κατηγορίες πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Μετά την απόφαση που πήρε ο γεννημένος στον Καναδά αμυντικός, ξετύλιξε το χρονικό της, αναφέροντας στο soccerpractor:

«Είχα προτάσεις φέτος, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου και δεν ήθελα να φύγω και μακριά από την Κοζάνη. Είχα πει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά μου, άσχετα με τις άσχημες συνθήκες του ποδοσφαίρου πλέον. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο. Αφήνω πίσω πολλές καλές στιγμές, με έξι ανόδους.
Παραπάνω δέθηκα με τη Βέροια, εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρό μου. Στην πρώτη θητεία μου, όταν ήμασταν στην Α' Εθνική, με πολύ καλή ομάδα. Συνεργάστηκα με καλούς προπονητές, με καθαρά προπονητικά κριτήρια κορυφαίος ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ ξεχωρίζω επίσης τους Νίκο Αναστόπουλο, Σάββα Παντελίδη, Γκιγέρμο Όγιος και Περικλή Αμανατίδη.
Έκανα πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο. Δε θέλω να αδικήσω και να ξεχάσω κανέναν, αλλά σίγουρα κρατώ επαφές με Τσιγιάννη, Σαμαρά, Μιχαλόπουλο, Κοντογουλίδη, Ντάσιο, Καλτσά, Βεργώνη και Πορτουλίδη. Έπαιξα σε σημαντικά παιχνίδια, ειδικά στην Α' Εθνική, θυμάμαι ένα Βέροια-Άρης, ενώ σπουδαία ματς έγιναν όταν ήμουν και σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό στη μεγάλη κατηγορία».