Οργή στον Απόλλωνα Σμύρνης για Κάκο

Στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι φανερά ενοχλημένοι με τον Τάσο Κάκο για τις αναφορές του στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Απόλλων Σμύρνης μετά από δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όπου και ηττήθηκε, την ερχόμενη αγωνιστική κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη.
Ο σύλλογος ωστόσο, έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των δυο παιχνιδιών και ειδικότερα από αυτό με το "Τριφύλλι", όπου εξέδωσε και ανακοίνωση με αιχμές κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Όμως στον Απόλλωνα δεν είναι μόνο ενοχλημένοι με τη διαιτησία στα δυο ματς αλλά και με σχόλια του Τάσου Κάκου σε τηλεοπτική εκπομπή, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι έξαλλοι με τον πρώην ρέφερι, θεωρώντας πως τα σχόλια του έχουν απώτερο σκοπό.
Στην Απόλλωνα τα έχουν με τον νυν τηλεκριτικό και σχολιαστή τονίζοντας χαρακτηριστικά πως… «ο Κάκος… ξύπνησε ένα βράδυ και τα έβαλε με τον Απόλλωνα. Κάτι που -όλος τυχαίως- έκανε πριν από συγκεκριμένο αγώνα. Προφανής ο ρόλος του κ. Κάκου, προφανής και ο στόχος του. Να επηρεάσει τον διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης». Και στον Απόλλωνα ανέφεραν σχετικά με τον Κάκο πως στο παρελθόν δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την ομάδα, και πως «ήταν άλαλος όταν οι παίκτες του Απόλλωνα σε προηγούμενες αναμετρήσεις δέχονταν μπουνιές και κλοτσιές από αντιπάλους. Ο κ. Κάκος που σε προηγούμενα ματς συμπεριφερόταν λες και ήταν… αόμματος όταν διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Απόλλωνα άλλαζαν με μαγικό τρόπο». Στον Απόλλωνα υπάρχει οργή και έντονη δυσαρέσκεια για τον πρώην ρέφερι και τα λεγόμενα του λίγες ημέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Over FM 104.9