Τζέιμι Κάραγκερ: «Προβάδισμα η Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία, έχρισε την Λίβερπουλ ο Τζέιμι Κάραγκερ.
Ο εμβληματικός πρώην Αρχηγός των "Ρεντς" και κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ του 2005, μιλώντας στην Αγγλική τηλεόραση, δήλωσε πως έχουν το προβάδισμα και στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής έχουν δείξει καλύτερα δείγματα γραφής. Μάλιστα όπως δήλωσε, το πρώτο μισάωρο του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Λίβερπουλ την φετινή σεζόν και δείχνει πως έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάραγκερ:

«Καμία ομάδα αυτή τη σεζόν δεν έχει προσεγγίσει τα στάνταρ της απόδοσής της τις προηγούμενες σεζόν. Είναι μία πολύ περίεργη σεζόν με τις ομάδες να μην έχουν κάνει κανονική προετοιμασία. Σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν η Λίβερπουλ έχει δείξει καλύτερα δείγματα γραφής από τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό με κάνει να της δίνω προβάδισμα για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι εμφανίσεις της μέχρι στιγμής είναι πιο πειστικές και σύντομα θα γίνουν ακόμα καλύτερες.
Αντίθετα η Σίτι δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση. Οι παίχτες της δείχνουν κουρασμένοι και μένει να δούμε πότε θα δείξουν την πραγματική τους ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα που θα προσεγγίσει φέτος του 100 βαθμούς και αυτό δίνει ελπίδα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος».