Στην Γερμανία συνεχίζει ο Λεονάρντο Κούτρης

Στην Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο Κούτρης.
Ο διεθνής Ελληνοβραζιλιάνος μπακ, για τα επόμενα δύο χρόνια, θα φοράει την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Στην συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Κούτρης αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στον Ολυμπιακό, με έναν εξάμηνο δανεισμό στη Μαγιόρκα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, μετρώντας ένα γκολ και 12 ασίστ σε 65 αγώνες.

"Για εμένα, η μεταγραφή μου στη Γερμανία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να δείξω την αξία μου μέσω της Φορτούνα και θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ήμουν ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που έκανα εξ αρχής με τους ανθρώπους της ομάδας.
Όλοι εξ αρχής μου έδωσαν ένα πολύ καλό συναίσθημα ότι με χρειάζονται. Θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τα πάντα προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Έχω ακούσει επίσης πως οι οπαδοί της Φορτούνα είναι πολύ παθιασμένοι. Επομένως, πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση", δήλωσε ο Κούτρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.