Παναθηναϊκός-Άρης 0-1

Δύο ήττες και μία ισοπαλία μετρά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σήμερα ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Άρη με 0-1!
Στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν την 3η τους νίκη σε 4 ματς και φιγουράρουν με 10 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Άρης εμφανίστηκε πολύ πιο συγκροτημένος στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν σαφώς πιο απειλητικός στις αντεπιθέσεις του, μολονότι οι «Πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας.
Στο 18' ο Μαντσίνι έχασε σπουδαία ευκαιρία πλασάροντας πάνω από τα δοκάρια, αν και βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, όμως επτά λεπτά αργότερα δεν... συγχώρεσε τη νέα αδράνεια στο κέντρο άμυνας των γηπεδούχων και μετά την ασίστ του Ματίγια, πέρασε και τον Διούδη κι «έγραψε» το 0-1 για τον Άρη.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μία ευκαιρία στο 35' σε σουτ του Γκάμα που έβγαλε στη γωνία του ο Διούδης, με τον Παναθηναϊκό να χάνει την καλύτερη ευκαιρία του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε σουτ του Βέλεθ (από κόρνερ του Αϊτόρ), ο Δεληζήσης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Στο 67' ο Αϊτόρ κατάφερε από τα δύο μέτρα να στείλει τη μπάλα άουτ σε γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 78' το σουτ του Μακέντα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.
Το ματς έληξε με 0-1 και έτσι οι «Κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια.