Κύπρος: Ο Γιάννης Πετράκης νίκησε τον Όρεστ Κούζικ

Έντονο "χρώμα" ΠΑΣ Γιάννινα είχε η αναμέτρηση Ολυμπιακός Λευκωσίας-Πάφος, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο "Μακάρειο" για την 5η αγωνιστική ημέρα του Κυπριακού πρωταθλήματος.
Από την μία ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, του οποίου το όνομα γράφτηκε με "χρυσά" γράμματα στην Ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς με τον Νεόφυτο Μιχαήλ οι οποίοι τίμησαν την φανέλα της ομάδας της Ηπείρου. Και από την άλλη, ο Όρεστ Κούζικ ο οποίος έχει φορέσει επίσης την φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" και πλέον αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Κάμερον Τόσακ, γιού του θρύλου της Λίβερπουλ και της Ουαλίας, Τζον Τόσακ. Να σημειώσουμε ότι ο Ουκρανός χαφ μπήκε στο 81' ως αλλαγή στην θέση του Φουρ.
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ήταν αυτός ο οποίος πήρε την νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1, με τέρματα του Μάντζη στο 60' με κεφαλιά και του Γκουστάβο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 76'. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν στο 93' το τελικό 2-1 με πέναλτι του Βαλακάρι.
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Με το τρίτο τρίποντο στη σεζόν η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε στην τρίτη θέση την ΑΕΛ, ενώ η Πάφος υπέστη την τρίτη ήττα της και μετά από πέντε αγωνιστικές περιμένει ακόμη την πρώτη της επιτυχία, παραμένοντας καθηλωμένη στη 13η θέση.