Συνεργασία ΠΑΣ Γιάννινα με Lamberts

Την έναρξη της συνεργασίας της ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την Βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Lamberts.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η LAMBERTS θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και θα καλύψει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής των αθλητών της ομάδας μας.

Η εταιρεία Green Import με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής της LAMBERTS, συνεχίζει να υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες με αθλητικά σωματεία. Μέσα από αυτή τη στήριξη και συνεργασία είναι σίγουρο ότι θα είναι μία πετυχημένη χρονιά για την ομάδα μας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ο υπεύθυνος marketing κ.Πεδιαδιτάκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της LAMBERTS με την ομάδα μας. Η εταιρεία Green Import τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο της που είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των αγωνιστικών μας στόχων».

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής".