Ο "Αργεντίνος" Λάμπρος Βαγγελής

Λάμπρος Βαγγελής, ο "Αργεντίνος" από την Άρτα!
Ο Σάκης Γκίνας από το Contra.gr, θυμάται την προετοιμασία του ΠΑΟΚ του 2003 και ζωντανεύει μέσα από το γραπτό του περιστατικά που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μνήμη του.
Σε ένα από αυτά, πρωταγωνιστής είναι ο Αρτινός πρώην άσος της Σιένα, του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Λάμπρος Βαγγελής.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

Λίγες ημέρες αργότερα εθεάθη στη γέφυρα των αναστεναγμών (έτσι την αποκαλούσα μετρώντας μία, μία τις ημέρες για να τελειώσει η προετοιμασία), που ένωνε το ξενοδοχείο του προπονητικού κέντρου με το γήπεδο, ένας νεαρός ξανθός με καρέ μαλλί. Πέρασε από μπροστά μου και εύλογα ρώτησα τον τότε υπεύθυνο Τύπου και γενικό αρχηγό Διονύση Γιαννόπουλο να μου πει ποιος είναι. Μου απάντησε με ένα υπαινικτικό χαμόγελο "νεαρός Αργεντινός, υπό δοκιμή", θέλοντας να κρατήσει κρυφό το όνομά του, ίσως για να μην τον... αρπάξει η Γιουβέντους.

Ευτυχώς, που εκείνη την εποχή δεν ήταν ευρέως διαδεδομένο το ίντερνετ και η άμεση δυνατότητα μετάδοσης της είδησης, ή η 'live' περιγραφή των προπονήσεων, μέσω βίντεο ή facebook, γιατί θα γινόμουν 'ρόμπα ξεκούμπτωτη'. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο προϊστάμενος του γραφείου Θεσσαλονίκης της εφημερίδας, Περικλής Στέλλας, με ενημέρωσε ότι ο νεαρός ξανθομάλης που συμμετείχε στη προπόνηση δεν ήταν Αργεντινός, όπως έγραφα στο ρεπορτάζ που είχα στείλει, αλλά Έλληνας, ονόματι Λάμπρος Βαγγελής με καταγωγή από την Άρτα, ο οποίος έπαιζε στη Σιένα.
Ευτυχώς, πρόλαβε κι έγινε η απαραίτητη διόρθωση στο κείμενο. Είναι αυτό που λέμε, "επί τόπου μεταβάντος και ουδέν αντιληφθέντος"!