Επίσημα στην Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας ανήκει και με τη βουλα στο δυναμικό της Λίβερπουλ, με τους Πρωταθλητές Αγγλίας,  Ευρώπης και Κόσμου να ανακοινώνουν τη μεταγραφή το βράδυ της Δευτέρας (10/08).
Ο 24χρονος αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ για την μετακίνηση του διεθνούς άσου ξεπερνά τα 16 εκατ. ευρώ. Μεταγραφή η οποία εκτός από το οικονομικό κομμάτι έχει ιδιαίτερη σημασία για τον παίκτη, αλλά και για το brandname των ερυθρόλευκων.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και πρόσφατα επήλθε οριστικά συμφωνία από τη στιγμή που η πρόταση των "Ρεντς" προσέγγιζε τις απαιτήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Με αυτό τον τρόπο ο Έλληνας μπακ θα φορέσει την φανέλα της κορυφαίας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ και ίσως της κορυφαίας στον Κόσμο την τελευταία διετία.
Ο Τσιμίκας, ο οποίος πήρε την φανέλα με το νούμερο 21, πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν την  χρονιά που τελείωσε πρόσφατα, συμμετέχοντας σε 46 παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr