Γουίλαν για Λίβερπουλ: «Ο Κλοπ έκανε την διαφορά, από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ιστορία»

Η Λίβερπουλ είναι και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ και ο Ρόνι Γουίλαν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο του Μέρσεϊσάιντ και τον Γιούργκεν Κλοπ.
Ο θρυλικός χαφ της Λίβερπουλ, ο οποίος φόρεσε για 15 χρόνια (1979-1994) την φανέλα των "Ρεντς", αποθέωσε τον Γιούργκεν Κλοπ κάνοντας λόγο για μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ιστορία της ομάδας.

«Είχαμε καλή ομάδα το 1990, αλλά αυτή η ομάδα είναι μια από τις σπουδαιότερες στην ιστορία της Λίβερπουλ. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων... Θαυμάσια ομάδα, αξίζει όσα κατέκτησε στη σεζόν», τόνισε αρχικά ο Γουίλαν για να σταθεί στη συνέχεια στην τεράστια συνεισφορά του Κλοπ.

«Η διαφορά αυτή την φορά είναι πως διαθέτει σπουδαίο προπονητή και σπουδαίους παίκτες. Αυτός ο τρομερός προπονητής έφερε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Για μεγάλο διάστημα δεν πιστεύαμε πως οι ποδοσφαιριστές που έφερε θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη ομάδα την Λίβερπουλ, αλλά τα κατάφερε. Νομίζω πως πλέον όλοι εμπιστεύονται τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι οπαδοί βρίσκονται πάντα δίπλα του».

Ο Κλοπ ανάλαβε την Λίβερπουλ το 2015 και εισηγήθηκε την απόκτηση παικτών όπως οι Φαν Ντάικ, Σαλάχ, Μανέ, Ρόμπερτσον και Άλισον, οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαίνοντα ρόλο στην επιτυχία.

«Είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος, κατά την διάρκεια της σεζόν η Λίβερπουλ ήταν εξαιρετική. Όταν διαθέτεις μια ομάδας όπως αυτή που παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, αξίζει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι μια σπουδαία ομάδα».