Το συγκλονιστικό κλάμα του Κλοπ on-air με την φανέλα της Λίβερπουλ (video)

Συγκλονιστικός ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ χθες το βράδυ όταν ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα ζωντανής εκπομπής και αφιέρωσε το πρωτάθλημα Αγγλίας που κατέκτησε η Λίβερπουλ στους Κένι Νταλγκλίς και Στίβεν Τζέραρντ.
Τρομερός ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος δήλωσε:

«Είναι απίστευτο. Είναι πολλά παραπάνω από όσα θεωρούσα πιθανά. Είμαι εντελώς συγκλονισμένος. Γνωρίζοντας πόσο μας έχει υποστηρίξει ο Κένι Νταλγκλίς, αυτό είναι για εκείνον. Περίμενε 30 χρόνια, όπως είναι και για τον Τζέραρντ.
Είναι μια μίξη της Ιστορίας του κλαμπ, βρήκαμε τον τρόπο να γράψουμε τη δική μας Ιστορία και αυτό μας έδωσε πολλή δύναμη. Η ατμόσφαιρα μέσα και γύρω από την ομάδα, η ένταση με την οποία ζει ο καθένας το ποδόσφαιρο και από κει και πέρα κάναμε καλή δουλειά να κρατήσουμε τους παίκτες και να φέρουμε όσους ήρθαν. Είναι όλοι νικητές, δίχως να έχουν κερδίσει κάτι στο παρελθόν. Είναι εδώ και μπορούμε να νικάμε όλοι μαζί από δω και στο εξής.
Ξέραμε δύο χρόνια νωρίτερα που είχαμε κάνει μια καλή σεζόν αλλά τερματίσαμε 4οι πως μας έλειπε η συνέπεια. Πρέπει να δουλεύεις πάνω σε αυτό, να δημιουργήσεις και να πείσεις τον κόσμο πως καταφέραμε αυτό που καταφέραμε».