Προς οριστική διακοπή Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ

Ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ομάδες της δεύτερης και τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.
Οι πληροφορίες του Sportime, αναφέρουν ότι, τόσο η Σούπερ Λιγκ 2, όσο και η Φούτμπολ Λιγκ θα διακοπούν οριστικά και οι βαθμολογίες θα επικυρωθούν ως έχουν.
Πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση, ανεξάρτητα από τις όποιες κινήσεις γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο.
Προ ημερών, ο ΠΣΑΠ κοινοποίησε το ειδικό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας για την έναρξη των προπονήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες όπως αυτό έχει συνταχθεί από την υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ δεν μπορούν από οικονομικής κυρίως πλευράς να το τηρήσουν και δεδομένα θα στραφούν στη λύση της οριστικής διακοπής. Επίσης, υπάρχει και το θέμα των εγγυήσεων που ζήτησε ο Λευτέρης Αυγενάκης από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις στα πρότυπα της Σούπερ Λιγκ 1. Οι οποίες και δεν μπορούν να δοθούν από κανέναν.
Με την οποία συμφωνούν σχεδόν και οι 26 ομάδες, αφού ακόμα και αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις, εν τέλει θα επικρατήσει η άποψη των πολλών.
Στη Φούτμπολ Λιγκ το έχουν πάρει απόφαση εδώ και καιρό, ενώ και στην επόμενη τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ 2 θα… γραφτεί το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό εξάλλου, που «καίει» τις ΠΑΕ είναι η επικείμενη αναδιάρθρωση και ο τρόπος που αυτή θα γίνει.
Αν δηλαδή οι δύο κατηγορίες θα ενωθούν σε μία ενιαία Β' εθνική (Βορράς και Νότος) ή αν θα παραμείνει ως έχει η κατάσταση των κατηγοριών, αλλά με αύξηση των ομάδων σε 16 έκαστος.