ΠΑΣ Γιάννινα: Διαγνωστικά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Με την πραγματοποίηση των διαγνωστικών τεστ για τον γνωστό ιό, επέστρεψαν σήμερα Τρίτη οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρο το τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα στην καινούρια καθημερινότητα.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα κοινοποιηθούν στην ομάδα της Ηπείρου αύριο Τετάρτη το απόγευμα και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Μετά από σχεδόν 2 1/2 μήνες συναντήθηκε η ομάδα του ΠΑΣ σήμερα στο ΠΕΑΚΙ, με σκοπό την πραγματοποίηση των διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19.
Λίγο μετά τις 11 ξεκίνησε η ομάδα να φθάνει στο ΠΕΑΚΙ χωρισμένη σε γκρουπ και μετά τους απαραίτητους ελέγχους κατά την είσοδο, ξεκίνησαν ένας ένας να πραγματοποιούν το τεστ.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα κοινοποιηθούν στην ομάδα αύριο το απόγευμα και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση.
Όλη η διαδικασία των διαγνωστικών τεστ ήταν ευθύνη του Όμιλος Ιατρική Διάγνωση Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, πάντοτε υπό την επίβλεψη του υγειονομικού υπευθύνου της ομάδας μας, κ.Ριστάνη.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό team του Όμιλος Ιατρική Διάγνωση Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, για την άριστη συνεργασία και διαδικασία κατά τη διάρκεια των ελέγχων, αλλά και επίσης τους εργαζομένους και τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, κ.Κολόκα, όπου από το πρωί σήμερα φρόντισαν να υπάρχει η αντίστοιχη οργάνωση για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού".

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: