Ο Τότι αποκάλυψε πως παραλίγο να πάει στην Λάτσιο

Αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση, σχετικά με την καριέρα του, έκανε ο Φραντσέσκο Τότι.
Ο θρυλικός Καπιτάνο της Ρόμα, ο "One Club Man" των Ρωμαίων, με τους οποίους αγωνίστηκε 25 χρόνια, χωρίς να φύγει ποτέ, διηγήθηκε το πως η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά.
Ο κάτοχος του Μουντιάλ του 2006 με την Εθνική Ιταλίας, διηγήθηκε τις δύο φορές που παραλίγο να φύγει από τη Ρόμα. Τη μία για να μείνει στην "Αιώνια Πόλη", αλλά να φορέσει την φανέλα της αιώνιας αντιπάλου, Λάτσιο και την άλλη για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχετικά με την Λάτσιο δήλωσε: «Επέλεξα την Ρόμα, όμως η οικογένειά μου προτιμούσε να πάω στην Λάτσιο επειδή θα με πλήρωνε. Ευτυχώς, έκανα τη σωστή επιλογή».

Ενώ για το διαχρονικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Βρέθηκα κοντά τουλάχιστον δύο φορές. Θυμάμαι το 2003, μού είχε μείνει μόνος ένας ακόμα χρόνος συμβολαίου και υπήρχαν προβλήματα με τον πρόεδρο. Η Ρεάλ μού έδινα πολλά λεφτά για να πάω και πολλά στην Ρόμα. Ήμουν 80% σίγουρος ότι θα φύγω. Μου έδιναν ακόμα και το 10 του Φίγκο, όμως μίλησα με τον πρόεδρο, Σένσι, όλα ξεκαθαρίστηκαν και έμεινα».

Για την ιστορία, ο Τότι με την φανέλα της Ρόμα κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ Ιταλίας.