Οι αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος που θα μεταδώσει το ΡΙΚ

Την συμφωνία με το ΡΙΚ για μετάδοση των αγώνων του Κυπριακού πρωταθλήματος σε ανοικτή ζώνη, ανακοίνωσε η Cyta.
Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για διεξαγωγή όλων των αθλητικών γεγονότων κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορωνοϊού, υπήρχε έντονη κινητοποίηση ώστε όλος ο φίλαθλος κόσμος να μπορεί να παρακολουθήσει από το σπίτι τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις καφετέριες.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Cyta:

«Η Cyta συνδράμει στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετώπισης του Κορωνοϊού, τηρεί με προσήλωση τις οδηγίες των κρατικών Υπηρεσιών, λαμβάνει πρόσθετα μέτρα και προχωρά σε ενέργειες για το προσωπικό και τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, του ευρύτερου κοινωνικού ρόλου και αποστολής της και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΚΟΠ για διεξαγωγή των δύο επόμενων αγωνιστικών του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου χωρίς την παρουσία φιλάθλων, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cyta, Cytavision, θα μεταδίδει σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, στο Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, τους αγώνες των δύο επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, των ομάδων που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της με την ΚΟΠ. Με τον τρόπο αυτό, η Cytavision δίνει στους φίλους του κυπριακού ποδοσφαίρου την ελεύθερη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγώνες δημοφιλών κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους.

Η Cyta, στο μέτρο που της αναλογεί, συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες».

Αναλυτικά οι αγώνες που θα μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη από το ΡΙΚ:

24η αγωνιστική
Εθνικός Άχνας-Δόξα (14/03-17:00)
Ολυμπιακός-Νέα Σαλαμίνα (15/03-16:00)

25η αγωνιστική
ΑΕΛ-Απόλλων (21/03-18:30)
Δόξα-ΕΝ Παραλιμνίου (21/03-17:00)
Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός (21/03-17:00)
Νέα Σαλαμίνα-Πάφος FC (22/03-18:00)