Προς αναβολή τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

Tην Πέμπτη αναμένεται να γίνει συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ, καθώς ορίστηκε για τη συγκεκριμένη ημέρα διοικητικό συμβούλιο.
Σκοπός είναι να επικυρωθεί η βαθμολογία και εν συνεχεία να διεξαχθεί η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ, ούτως ώστε να καθοριστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης, όλα αυτά πολύ δύσκολα θα γίνουν πράξη, καθώς εκκρεμεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που ενδέχεται να αλλάξει άρδην τα βαθμολογικά δεδομένα των αγώνων μπαράζ. Εξάλλου, θα πρέπει να τελεσιδικήσει η δική και μετά να συνεχιστούν οι διοργανώσεις.
Την Πέμπτη επίσης, αναμένεται η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της διοργανώτριας αρχής, όμως δεδομένα ένας από τους διάδικους θα εφεσιβάλλει και έπειτα, θα επιληφθεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Άρα, η εκκρεμοδικία δεν θα λήξει μέχρι την Πέμπτη.
Ένα σενάριο που έχει αναπτυχθεί είναι να μπουν αστερίσκοι στη βαθμολογία, κάτι που πρακτικά δεν… στέκει. Από εκεί και πέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το εάν υπάρξουν ομάδες που εφόσον δεν θα έχουν βγει οι αποφάσεις μέχρι την έναρξη του ΔΣ, ζητήσουν να μην αρχίσουν τα πλέι οφ.
Δυσκολίες αντιμετωπίζει και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Δεν θα έχει αρκετό χρόνο για να εντοπίσει τους κατάλληλους διαιτητές από το εξωτερικό. Από τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές της εμβόλιμης, τα πλέι οφ πιθανότατα θα αναβληθούν. Θυμίζουμε ότι τα πλέι άουτ αρχίζουν μία εβδομάδα αργότερα, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη ελαστικότητα.