Μέλο: "Κλωτσούσαμε τον Μέσι εναλλάξ για να τον σταματήσουμε"

Μία αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην αργεντίνικη εφημερίδα "El Clarin" ο Φελίπε Μέλο, με τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο να κάνει σύγκριση μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Στην οποία αποθέωσε τον Αργεντίνο μάγο της Μπαρσελόνα και αποκάλυψε τι έκανε εκείνος και οι συμπαίκτες του για να περιορίζουν τη δράση του όταν τον είχαν αντίπαλο.

"Ο Μέσι είναι εκπληκτικός, ακόμα περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ για την ομάδα σου αλλά ο Μέσι μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ και να κάνει και τους συμπαίκτες του να σκοράρουν. Είναι πιο ολοκληρωμένος", δήλωσε κατηγορηματικά ο Μέλο, για να αποκαλύψει το "μυστικό" των παικτών της Εθνικής Βραζιλίας όταν καλούνταν να τα βάλουν μαζί του μέσα από ματς της Σελεσάο με την Αργεντινή.

"Είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής. Όταν τον αντιμετωπίζαμε με την Βραζιλία, συνηθίζαμε να λέμε θα τον κλωτσάμε από μία φορά ο καθένας, θα πρέπει να κάνουμε rotation στα χτυπήματα. Αν δεν τον κλωτσούσαμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Δεν θέλαμε να τον χτυπήσουμε, απλά να κόψουμε το ρυθμό του και να τον εκνευρίσουμε. Αυτή ήταν η τακτική μας".