Χαλαρή 4άρα ο ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Πολύ εύκολο ήταν το απόγευμα της Κυριακής για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς "πάτησε"... χαλαρά την Κέρκυρα για την 20ή αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν το αφεντικό του αγώνα σε ολόκληρο το 90λεπτο, καθώς υπήρχε διαφορά πολλών ταχυτήτων από τους φιλοξενούμενους και μοιραία ήρθε η συντριβή με 4-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο και με την 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και 15η στο σύνολο, εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο.
Για τους Ηπειρώτες που σκόραραν κατά βούληση, ο Παμλίδης έκανε το 1-0 με πέναλτι μετά από χέρι του Γκίτση, ενώ στο 16' είχε ακυρωθεί γκολ του Ελευθεριάδη. Το 2-0 έκανε στο 38' ο Ελευθεριάδης, ενώ οι "Φαίακες" μείωσαν στο 40' σε 2-1 με τον Ντε Βίντερ, στην μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στον αγώνα. Το 3-1 έκανε ο Κριζμάν στο 42', σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Το τελικό 4-1 έκανε ο Παμλίδης με πέναλτι στο 74' μετά από ανατροπή του Αποστολόπουλου εντός περιοχής. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" είχε και δοκάρι στο 88' με σουτ του Νικολιά.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Σεργκελασβίλι (64' Πήλιος), Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (72' Νικολιάς), Παμλίδης (77' Ξύδας), Λεό, Κριζμάν.
Κέρκυρα: Παγκράτης, Παναγιωτίδης, Ζερβόπουλος, Γκίτσης, Βλάχος, Μτσεντλισβίλι, Γκασίδης (51' Σπίντζος), Γεωργακόπουλος, Ντε Βίντερ (79' Νικολούδης), Μίσκου, Καρακώστας (60' Λεπενιώτης).

* Την επόμενη αγωνιστική (16/03, 16:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Καραϊσκάκη.