Και κάθε ημέρα να ταξιδεύει, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν χάνει

Τι κι αν την Δευτέρα έπαιζε στην Κρήτη και την Παρασκευή έπαιζε στην Δράμα, "διπλο" ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στον Πλατανιά, "διπλό" και μέσα στην Δόξα!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησε με 1-2 το απόγευμα της Παρασκευής επί της Δόξας Δράμας, για την 19η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2, πήγε την διαφορά στο +10 από τον δεύτερο στην κατάταξη Απόλλωνα Σμύρνης και περιμένει να δει τι θα κάνει στην δική του αναμέτρηση.
Οι Ηπειρώτες, που είχαν την υπέροχη σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης, έδειξαν για ακόμη μια φορά την διαφορά ποιότητας που τους χωρίζει από τους υπόλοιπους της κατηγορίας και προηγήθηκαν με τον Κριζμάν στο 21'. Οι Μακεδόνες ισοφάρισαν με τον Κρητικό στο 63' και τότε άρχισε η... τρελή πίεση! Σχεδόν κάθε επίθεση και ευκαιρία, όπως η γάτα με το ποντίκι. Τελικά ο Λεό ήταν αυτός που πέτυχε το πολυπόθητο 1-2 στο 94', δίνοντας το σημαντικό τρίποντο στον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Κόντος (59' Χάμοντ), Πινδώνης (82' Μαρκοπουλιώτης), Σαμπανίδης, Κρητικός (91' Αποστολίδης), Ρόβας.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (74' Κάστρο), Νικολιάς (73' Λεό), Παμλίδης, Ελευθεριάδης (63' Ξύδας), Κριζμάν.

* Την επόμενη αγωνιστική (08/03, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κέρκυρα.