Ανέλαβε τον Πανιώνιο ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Πανιωνίου.
Το καλοκαίρι του 1998 άφηνε τον Πανιώνιο έχοντας σηκώσει ως αρχηγός το Κύπελλο Ελλάδος και έπαιρνε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μετά από 22 χρόνια επιστρέφει στην "Πλατεία" έχοντας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, να "σώσει" την κατηγορία.
Σήμερα επέστρεψε και μάλιστα έκανε ήδη και την πρώτη προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Έλληνας τεχνικός, επιστρέφει στην Πανιώνια Οικογένεια, από διαφορετικό πόστο πλέον, αυτό του προπονητή. Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί μέλος της “χρυσής” ομάδας του 1998 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα ήταν αρχηγός της.
Το πρωί της Τετάρτης, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς ήταν αυτός που έκανε την προπόνηση. Νωρίτερα ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκος Ζαμάνης, είχε παρουσιάσει τον Λεωνίδα Βόκολο στους παίκτες της ομάδας, κάνοντας αναφορά στην πορεία του ως ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τις τάξεις του συλλόγου, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στην καριέρα του, τόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου του 1998, όσο και μετέπειτα με τις συμμετοχές του στο Champions League, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Επίσης στάθηκε στην προπονητική του θητεία, τόσο στις μικρές Εθνικές ομάδες, όσο και ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και στο εξωτερικό με τη Σπάρτα Πράγας".