Θύρα 7: «Αν τολμήσετε να καλύψετε το σκάνδαλο, θα αναγκαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα»

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση, προειδοποιώντας πως δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε αθώωση του ΠΑΟΚ, ενώ προαναγγέλλει έντονες αντιδράσεις σε διαφορετική περίπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

"Παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο σκούξιμο και ένα κλάμα απο τα πολιτικά και όχι μόνον τσιράκια του Ρώσου ολιγάρχη. Σκούξιμο και απο τους οπαδούς της πλάκας που ενώ μέσα στην πόλη τους η φάπα πάει σύννεφο απο Ηρακλειδείς και Αρειανούς (στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν βγαίνουν απο τα τραίνα) απειλούν μέχρι και με απόσχιση απο την Ελλάδα!

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο εκπρόσωπος ρωσικών κεφαλαίων, με τον ύποπτο ρόλο στο Μακεδονικό, πιάστηκε με την κλεμμένη γίδα στην πλάτη!

Η πολυιδιοκτησία απαγορεύεται και η ασυλία που απολάμβανε ο Σαββίδης τελείωσε.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν άρεσε οπότε τώρα οι οπαδοί-ορντινάντζες του Ρώσου την πέφτουν στην κυβέρνηση για να σωθούν ενώ θα έπρεπε να την πέσουν στον Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι που κηλίδωσε την όποια, μικρή ιστορία έχει η ομάδα τους.

Η μεγαλύτερη οπαδική θάλασσα, η Θύρα 7 και ο ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήδη απογοητευτήκαμε πλήρως απο τον Αυγενάκη ο οποίος έκανε κωλοτούμπα βάζοντας σκιές στη νομιμότητα και την αλήθεια για να μη φάει το πολιτικό κόστος. Θα έχει την τύχη του Κοντονή και του Βασιλειάδη κι αυτός.

Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε και συνολικά απο την κυβέρνηση γιατί βλέπουμε κάποιους έτοιμους με τα σφουγγάρια στα χέρια να σβήσουν την ατιμία και τη βρωμιά του Ρώσου!

Δε φανταζόμαστε η μάλλον δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς και στον τραμπουκισμό των τσάτσων του Ρώσου και των καρπαζοεισπρακτόρων της Θεσσαλονίκης.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσεξτε καλά και ακούστε καλά:
Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβίαζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.

Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…"