Πρώτη ήττα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στην αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2 ο Λεβαδειακός νίκησε στους "Ζωσιμάδες" με 0-1.
Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί αμέσως για το θέαμα που προσέφερε, οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη είχαν μέτρια απόδοση και το τελικό αποτέλεσμα ίσως είναι το πιό δίκαιο.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μεχία στο 92'.
Οι Ηπειρώτες παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +6 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά απώλεσαν την ευκαιρία να "ανοίξουν" κι άλλο την ψαλίδα.
Το σημερινό ήταν το τελευταίο ματς του Πίτου Γκαρσία με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντίνος ζήτησε για οικογενειακούς λόγους από την ΠΑΕ να λυθεί το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στην πατρίδα του, πράγμα το οποίο έγινε σεβαστό.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Καρτάλης (79' Πίτου Γκαρσία), Λιάσος, Νάουμετς (64' Νικολιάς), Ξύδας (46' Παμλίδης), Κριζμάν, Λεό.
Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης (65' Μεχία), Ιωαννίδης (70' Πολέτο), Ενομό (56' Μάντζιος), Συμελίδης.

* Την επόμενη αγωνιστική (26/01, 17:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εργοτέλη.