ΠΑΣ Γιάννινα: Πέρασε το τρένο και από την Λάρισα!

Ούτε ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να σταματήσει το τρένο που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα!
Η... αμαξοστοιχία του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησε άνετα της Θεσσαλικής ομάδας με 0-3 και συνεχίζει να είναι πρώτη, καλύτερη και αήττητη και με διαφορά 7 βαθμών από τους δεύτερους.
Για ακόμη ένα ματς έδειξε την διαφορά ποιότητας που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και μάλιστα για 7ο σερί ματς δεν δέχθηκε γκολ.
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα που καλπάζει, το 0-1 έκανε ο Κάστρο στο 31', ενώ διπλασίασε τα τέρματα ο Κριζμάν στο 38'. Το τελικό 0-3 έκανε ο Λεό στο 81ο λεπτό της συνάντησης.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (60' Τασιούλης), Σουλιώτης (85' Μπρέμπος), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (85' Νύκταρης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (84' Ζιούλης), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (71' Καρτάλης), Λώλης (55' Λεό), Παμλίδης, Κριζμάν.

* Την επόμενη αγωνιστική (12/01, 15:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Παναχαϊκή, ενώ την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 17:15, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.