Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός.
Οι "Πράσινοι" επικράτησαν 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και παρά το άγχος που τους προκάλεσε η ήττα στους "Ζωσιμάδες", τελικά δεν τους στοίχισε.
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πάγωσε το ήδη... παγωμένο Ολυμπιακό Στάδιο στο 24' όταν ο Παντελάκης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου, έκανε με κεφαλιά το 0-1.
Στο 56' ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και στο 58' ο Σένκεφελντ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες από το σουτ του Χατζηγιοβάνη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72' με το πέναλτι του Μακέντα, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μπουκουβάλα επί του Γιόχανσον. Πάντως ο Γιόχανσον δεν είδε... αρκετές κάρτες μετά από το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι του.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (80' Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (46' Περέα), Ζαχίντ, Μακέντα (83' Κολοβέτσιος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Καρτάλης, Κριζμάν, Παμλίδης, Κάστρο (43' Νικολιάς), Σιόντης (23' Λιάσος), Ξύδας (75' Λεό), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος.