Κύριος και στο «αντίο» ο Βαλβέρδε: Η επιστολή στους φίλους της Μπαρσελόνα

Κύριος και στο «αντίο» του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος με μια αξιοπρεπέστατη επιστολή αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπαρσελόνα.
Τζέντλεμαν όπως πάντα, στην επιστολή που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάρτσα, αναφέρθηκε στις μέρες που έζησε στον σύλλογο και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του.

Αναλυτικά:

"Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα,

Η εποχή μου στο τιμόνι της Μπαρσελόνα ολοκληρώθηκε. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια για μένα, στα οποία έζησα αρκετές στιγμές ευτυχίας, αλλά και κάποιες αρκετά δύσκολες. Θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτά τα χρόνια έζησα μια εξαιρετική εμπειρία ως προπονητής εξαιτίας της αγάπης που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ομάδα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όλους συνεργάστηκαν μαζί μου στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως εκείνους με τους οποίους μοιραστήκαμε ξεχωριστές στιγμές στις προπονήσεις και στα ταξίδια.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, που μαζί κατακτήσαμε τέσσερα τρόπαια στη θητεία μου.
Από σήμερα τους εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στον νέο τεχνικό Κίκε Σετιέν.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλωνία.

Ερνέστο Βαλβέρδε"