Χαλαρό απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χαλαρό απόγευμα είχε την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε πολύ πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας για την 10η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Έτσι, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πρώτος, καλύτερος και αήττητος και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Χειμώνα.
Παρότι το ματς έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες που ευνοούσε το σκληρό και συχνά αντιαθλητικό τρόπο παιχνιδιού τον φιλοξενούμενων, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έδειξε ξανά την διαφορά ποιότητας που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Παντελάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κριζμάν έκανε το 2-0 με σουτ στην περιοχή. Νίκη η οποία θα μπορούσε βάσει της εικόνας του ματς και του γκολ του Παμλίδη που ακυρώθηκε, να έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις για τους γηπεδούχους που ήταν καταιγιστικοί.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Ζιούλης, Σιόντης, Κάστρο, Λώλης (62' Λεό), Ξύδας (79' Λιάσος), Παμλίδης (88' Πήλιος), Κριζμάν.
Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Καπίας, Κούστα (40' Τσούτσης), Ψιάνος (75' Καψάλης), Μέτσε (46' Αλμπάνης), Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου.

* Την επόμενη αγωνιστική (05/01, 14:45) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας.