Αποχαιρέτησε δακρυσμένος τους παίκτες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Έντονες συγκινήσεις στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και τον θρίαμβο του "Δικεφάλου" με 5-0.
Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας, καθώς τον διαδέχεται ο Μάσιμο Καρέρα.
Αρχικά στη συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια, πήρε τον λόγο ο Ίλια Ίβιτς λέγοντας:

«Με στεναχωρεί όταν πρέπει να αποχωριστώ καλούς συνεργάτες και ανθρώπους με ήθος. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες.
Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει τις αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ ως άνθρωπος, ήταν επαγγελματίας, δούλεψε πολύ. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου εύχομαι καλή επιτυχία, έδωσες 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς».

Στην συνέχεια ο βετεράνος διεθνής άσος της ΑΕΚ και πρώην, πλέον, προπονητής της είπε:

«Ευχαριστώ Ίλια, ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή συνεργασία μεταξύ σας. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά.
Δύο πράγματα ακόμα. Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο. Άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Στο τέλος της συζήτησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν τον Κωστένογλου. Δεν άντεξε τη συγκίνηση ο Έλληνας τεχνικός και αποχώρησε βουρκωμένος.