ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 2-2

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εργοτέλη στους "Ζωσιμάδες", στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ 2.
Ένα χορταστικό ματς με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που άφησε στο τέλος όμως μια γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της ομάδας των Ιωαννίνων. Η οποία βρήκε απέναντί της έναν παλιό της γνώριμο, τον Γιάννη Ταουσιάνη. Ο προπονητής του Εργοτέλη βρισκόταν μέχρι πέρυσι στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήταν βοηθός του Γιάννη Πετράκη.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παμλίδης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων. Αρχικά, στο 55', μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Προβυδάκη και στο 73' έκανε το τελικό 2-2 με ένα τρομερό γκολ με λόμπα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Έφορντ στο 18' και τον Ροβίθη στο 58'.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε πολύ για να πετύχει την ανατροπή χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία την απίστευτη πολλαπλή ευκαιρία του 69ου λεπτού.
Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Γκαρσία (46' Λεό), Σιόντης (67' Λιάσος), Νικολιάς (85' Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75' Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83' Μπαράτα), Ιατρούδης (43' Ροβίθης), Κουατένγκ.

* Την επόμενη αγωνιστική (08/11, 17:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Χανιά.