ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2: Με πέναλτι στο 101' και αποβολή Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός στο 87' προηγήθηκε με 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 101' με γκολ του Βιεϊρίνια. Αποβλήθηκε ο Γιώργος Δώνης, καθώς ήταν έξαλλος στο τέλος με τους διαιτητές.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και σώθηκε από την απόφαση του διαιτητή Βίντσιτς να καταλογίσει πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Κουρμπέλη στον Κρέσπο κι ενώ είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων!
Τη φάση κλήθηκε να εξετάσει ο VAR (ήταν ο Τζήλος) που όμως δεν μπόρεσε να κρίνει αν υπήρχε παράβαση ή όχι και κλήθηκε ο Βίντσιτς να δει με τα ίδια του μάτια τη φάση. Πήγε είδε και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε 2-2.
Στο μεταξύ ο Δώνης είχε βγει από τα ρούχα και ζήτησε εξηγήσεις από τον τέταρτο διαιτητή Κουτσιαύτη, τον απώθησε μάλιστα και ο Βίντσιτς τον έστειλε στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα...
Ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του δικαιούταν να φύγει νικητής από την Τούμπα. Προηγήθηκε στο σκορ στο 44' με γκολ του Ζαχίντ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε γκέλα του Κρέσπο και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 65' που ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε.
Από κει και πέρα το ματς έγινε ροντέο. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για το δεύτερο γκολ αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βρεθεί γυμνός στα μετόπισθεν και ο Μακέντα στο 87' τον τιμώρησε κάνοντας το 1-2.
Το αήττητο των 43 αγώνων του ΠΑΟΚ είχε σχεδόν καταρριφθεί όταν έγινε η φάση του 96' που τίναξε το ματς στον αέρα... (ΦΩΣ TEAM)