Ομιλητής σε συνέδριο για στημένα παιχνίδια ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος θα παρευρεθεί στο συνέδριο για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων, όντας ένας εκ των κεντρικών ομιλητών.
Ο μεγαλομέτοχος του ΝΠΣ Βόλος μαζί με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα είναι οι δύο κεντρικοί ομιλητές στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/ Macolin Covention», το οποίο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από την Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν στις 7 Δεκεμβρίου του 2019.
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι υπόλοιποι ομιλητές εκτός από τις άνδρες, είναι οι:

ANGELO RIGOPOULOS – Managing Director of Integrity & Regulatory της UEFA με θέμα: Χειραγώγηση Αγώνων – Το νομικό πλαίσιο της UEFA

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ – Επικεφαλής Μονάδας Ασφαλείας και Εταιρικών Κινδύνων του ΟΠΑΠ.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ- Εισαγγελέας Εφετών – Αθήνα, Διδάκτορας Ποινικού Δικαίου, Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών – Αποδεικτικές δυσχέρειες σε υποθέσεις χειραγωγημένων αγώνων για στοιχηματικούς λόγους.

SALAZAR MENDIAZ PABLO – EUROPOL – Η καταπολέμηση των χειραγωγημένων αγώνων από την EUROPOL. Τακτικές και διαδικασίες.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ , Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αθλητικού Δικαίου (IASL), Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας Αθλητικού Δικαίου (ΕΚΕΑΔ) πρ. Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΝΤΑ – Δικηγόρος και Marketing Coordinator της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΣΙΑΝΤΟΣ – Νομικός Σύμβουλος NOVA: Πως τα στημένα παιχνίδια επηρεάζουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

RANY SADER – Δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί την 5η γενιά του παλαιότερου και πιο διακεκριμένου οικογενειακού εκδοτικού οίκου Arab Legal (SADER Legal Publishing) που ιδρύθηκε το 1863 και αποτελεί τις πρώτες Δικηγορικές Εταιρείες του Λιβάνου.

EMIN ÖZKURT – Δικηγόρος – Cas Arbitrator ΤΟΥΡΚΙΑ και Qatar Sports Arbitration Tribunal (Qsat). – Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
ΠΗΓΗ: fosonline.gr