Ιμπραΐμοβιτς στους οπαδούς των Γκάλαξι: «Ήρθα, είδα, κατέκτησα. Τώρα, γυρίστε στο μπέιζμπολ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας όπως μόνο εκείνος γνωρίζει!
Μπορεί να μην κατάφερε να τους οδηγήσει στην κορυφή του MLS, όμως δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ. Και φυσικά φρόντισε να τους αποχαιρετήσει με ένα ακόμη επικό μήνυμα!

«Ήρθα, είδα, κατέκτησα. Σας ευχαριστώ Γκάλαξι που με κάνατε να νιώθω ξανά ζωντανός. Για τους οπαδούς των Γκάλαξι – θέλατε τον Ζλάταν, σας έδωσα τον Ζλάταν. Παρακαλώ. Η ιστορία συνεχίζεται... Τώρα, επιστρέψτε στο να βλέπετε μπέιζμπολ», έγραψε ο Ίμπρακατάμπρα στα social media.

Μάλιστα κάθε αποχαιρετισμός του Σουηδού σούπερ σταρ στις ομάδες του, είναι και ένα... μνημείο! Όταν έφυγε από την Παρί Σεν-Ζερμέν είχε γράψει στα social media: «Ήρθα ως βασιλιάς, φεύγω ως θρύλος...», ενώ, στο φινάλε της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτιάξει μια φωτογραφία με τον... Κόκκινο Διάβολο και εκείνος υποδύθηκε τον Θεό – όπως συνηθίζει ν' αποκαλεί τον εαυτό του – γράφοντας: «Τους ένωσα...»!