France Football: Οι λόγοι που άφησαν εκτός "Χρυσής Μπάλας" τον Νεϊμάρ

Τους λόγους που άφησε τον Νεϊμάρ εκτός της τελικής λίστας των 30 για την φετινή "Χρυσή Μπάλα", δημοσίευσε το France Football.
Το έγκυρο Γαλλικό περιοδικό, που δίνει το σημαντικότερο ατομικό βραβείο στο ποδόσφαιρο, δημοσίευσε τους 3 λόγους που έθεσε εκτός τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν-Ζερμέν.
Ο πρώτος λόγος είναι η προβληματική συμπεριφορά του Νεϊμάρ. Οι λόγοι που απασχολεί τον Τύπο πλέον, είναι οι φασαρίες που δημιουργεί και όχι οι αγωνιστικές του επιδόσεις. Τα επεισόδια εντός του γηπέδου είναι συχνά, αλλά αποκορύφωμα ήταν το περιστατικό στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την Ρεν, με τον ίδιο να έρχεται στα χέρια με οπαδό στις εξέδρες του Σταντ Ντε Φρανς.
Ο δεύτερος λόγος είναι οι συχνοί τραυματισμοί του. Είναι πολλά τα διαστήματα που δεν ενισχύει την προσπάθεια της Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά και της Εθνικής Βραζιλίας. Βέβαια αυτό από ότι φαίνεται βγήκε σε... καλό στην "Σελεσάο" η οποία το καλοκαίρι, χωρίς τον Νεϊμάρ, κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα.
Ο τρίτος λόγος είναι η... σαπουνόπερα του περασμένου καλοκαιριού με την μεταγραφή του Νεϊμάρ. Ένα σίριαλ το οποίο κούρασε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και έκανε άπαντες να σχηματίσουν ακόμη πιό αρνητική γνώμη για τον ίδιο.
Φυσικά και για το κύρος του βραβείου, το οποίο είναι η σπουδαιότερη ατομική διάκριση εδώ και δεκαετίες, δεν θα ήταν ότι καλύτερο να καταλήξει στα χέρια του Νεϊμάρ. Και στα χέρια του... μπαμπά Νεϊμάρ...