Αγόρασε το 50% της Χάμαρμπι ο Ιμπραΐμοβιτς, βανδάλισαν το άγαλμά του οι οπαδοί της Μάλμε!

Τελικά η Σουηδία δεν θα είναι (για την ώρα) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως ο 38χρονος σούπερ σταρ είναι και επίσημα συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι, καθώς αγόρασε το 50% του σουηδικού συλλόγου.
Την Τετάρτη 27/11 ο Ίμπρακατάμπρα ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Χάμαρμπι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ρίτσαρντ Γιούξκουλ, να δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και η νοοτροπία του νικητή είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για το κλαμπ», ενώ από την πλευρά του ο πρώην σούπερ σταρ των Άγιαξ, Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λος Άντζελες Γκάλαξι, σχολίασε:
«Η Χάμαρμπι είναι ένα φανταστικό κλαμπ και οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντα μου άρεσε ο σύλλογος και οι φίλαθλοι και τα τελευταία χρόνια με εντυπωσίασε εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω στην ανάπτυξή της».

Βανδάλισαν το άγαλμα του Ζλάταν στο Μάλμε οι «προδομένοι» οπαδοί της ομάδας

Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της πρώην ομάδας του, της Μάλμε. Η είδηση εξόργισε τους φίλους της, οι οποίοι δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους, ξέσπασαν στο άγαλμα του 38χρονου επιθετικού που βρίσκεται στην πόλη τους και μετά προσπάθησαν να το κάψουν. Σκέπασαν το κεφάλι του αγάλματος με σακούλα σκουπιδιών και του πέρασαν «κολάρο» ένα καπάκι τουαλέτας, ενώ τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο στην πόλη τους.
Μάλιστα άγνωστοι έφτασαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού του Ιμπραΐμοβιτς στην Στοκχόλμη και έγραψαν στην εξώπορτα "Ιούδας" και "RIP", δηλαδή "Αναπαύσου Εν Ειρήνη".