Σπουδαίο "διπλό" ο ΠΑΣ στην Λιβαδειά!

Σπουδαίο "διπλό" πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά στην επανεκκίνηση της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς επικράτησε με 1-2 του Λεβαδειακού!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν ανώτερη του αντιπάλου της σε όλη την διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας έτσι την νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος θα είναι ένας από τους βασικούς συνδιεκδικητές της ανόδου.
Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Παντελιάδη στο 9ο λεπτό, ενώ οι Βοιωτοί ισοφάρισαν με πέναλτι του Μάντζιου στο 44'. Οι Γιαννιώτες διαμόρφωσαν το τελικό 1-2 με πέναλτι του Παμλίδη στο 47'.
Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έκανε το σκληρό παιχνίδι του αμυντικού των γηπεδούχων, Ανγκουά, που ήταν απειλητικό για την σωματική ακεραιότητα των αντιπάλων του.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71' Ενομό), Παντελιάδης (64' Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (83' Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (72' Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62' Ξύδας), Παμλίδης (86' Ζιούλης), Λεό.

* Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Εργοτέλη.