Παναχαϊκή: Επίσημα τέλος ο Μιλόσεβιτς

Και επίσημα παρελθόν για την Παναχαϊκή, αποτελεί ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Πατρινή ΠΑΕ.
Ο Βόσνιος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Κυριακή, με τον Αριάν Μπελά να είναι το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Zvezdan Milosevic, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θέλει να διαβεβαιώσει τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εργάζεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου, σεβόμενη απόλυτα την βαριά ιστορία που κουβαλά η ομάδα μετά από 128 χρόνια ζωής.

Με αυτά ως δεδομένα, η επιλογή του επόμενου προπονητή θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική και θα γίνει με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την Παναχαϊκή, οδηγώντας την στο δρόμο για νέες επιτυχίες και δίνοντας μόνο χαρές στον περήφανο κόσμο της".