Ο Μπαράλες πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Αστέρα Τρίπολης!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες πέτυχε ένα γκολ σε βάρος της Λαμίας, δεν το πανηγύρισε γιατί φορούσε πέρσι τη φανέλα της, αλλά θα έπρεπε γιατί είναι ιστορικό!
Ο Αργεντίνος επιθετικός γύρισε το καλοκαίρι του 2019 στην Τρίπολη για να συνεχίσει αυτό που έκανε το 2014-15, να σκοράρει... Από πέρσι που τον έφερε στην Ελλάδα η Λαμία, έδειξε ότι ακόμα είναι ικανός.
Έβαλε πριν από δύο μήνες ένα γκολ με την ΑΕΚ, και ήθελε ένα ακόμα, για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λιγκ. Τότε είχε φτάσει Τσέζαρεκ και Μανιά.
Και περίμενε την περσινή του ομάδα, τη Λαμία, για να πετύχει το 27ο με τον Αστέρα, που τον έφερε στην κορυφή της λίστας.
Μια κορυφή που από το 2010 ήταν ο Κροάτης Ντάνιελ Τσέζαρεκ με 26 γκολ, όταν και έφυγε για τον Άρη, ενώ το Νοέμβριο του 2018 συγκατοίκησε μαζί του ο Μιχάλης Μανιάς και τον Σεπτέμβρη ο Μπαράλες έγινε ο τρίτος. Μέχρι που τώρα πάτησε στην κορυφή.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μπαράλες με τα εννέα γκολ του πέρσι, είναι πρώτος σκόρερ και της Λαμίας στην Ιστορία της στη Σούπερ Λιγκ!

Οι πρώτοι σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λιγκ:

1. Χερόνιμο Μπαράλες (Αργεντινή) 27
2. Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Κροατία) 26
3. Μιχάλης Μανιάς (Ελλάδα) 26
4. Πάμπλο Μάσα (Αργεντινή) 16
5. Λούσιο Φιλομένο (Αργεντινή) 16
6. Εμάνουελ Περόνε (Αργεντινή) 16

Οι πρώτοι σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στα επαγγελματικά του χρόνια:

1. Χερόνιμο Μπαράλες (Αργεντινή) 31
2. Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Κροατία) 29
3. Μιχάλης Μανιάς (Ελλάδα) 27
4. Μιχάλης Κλοκίδης (Ελλάδα) 25
5. Πάμπλο Μάσα (Αργεντινή) 23
ΠΗΓΗ: Επίσημη ιστοσελίδα Σούπερ Λιγκ