Ανακοίνωσε Ράντοβατς και Ελευθεριάδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τους Μάκη Γιαννίκογλου, Αλέξανδρο Καρτάλη και Άγγελο Ζιούλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Σαμίρ Ράντοβατς και Χρήστο Ελευθεριάδη.
Ο πρώτος είναι χαφ και αγωνιζόταν στη Σαράγεβο και έχει χριστεί διεθνής με τις Ελπίδες της Βοσνίας, ενώ ο δεύτερος είναι μεσοεπιθετικός και φορούσε την φανέλα της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Samir Radovac.
O ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος και είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1996 στο Σαράγεβο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες U17-18-19-21 της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Olimpik Sarajevo και της FK Sarajevo. Ο Samir ολοκλήρωσε τα ιατρικά του σήμερα και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα".

Ο Ράντοβατς μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μιας και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και ένα καινούριο πρωτάθλημα για μένα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θέλω να κάνω τα καλύτερα μου παιχνίδια με τον ΠΑΣ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή μου κ.Γιαννίκη για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου.»


"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.
Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα".

Ο Ελευθεριάδης δήλωσε μέσα από το pasgiannina.gr:

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.»