Τέλος ο Χαλκιάς από την Παναχαϊκή

Δύο μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του εκτελεστικού διευθυντή της Παναχαϊκής από τον Κώστα Χαλκιά, ο βετεράνος τερματοφύλακας και Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, αποχαιρέτησε την ομάδα της Πάτρας.
Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έφερε και την απομάκρυνσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Χαλκιά:

«Μια συνεργασία, η οποία άνοιξε το καλοκαίρι του 2016 έκλεισε σήμερα. Σε αυτά τα τρία όμορφα χρόνια, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών, έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Παναχαΐκή Συμμαχία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, το τεχνικό επιτελείο με το οποίο συνεργάστηκα και όλους τους υπαλλήλους και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ για την βοήθεια που μου παρείχαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί αλλά και στους χιλιάδες Πατρινούς φιλάθλους που ήταν κοντά μας σε όμορφες και δύσκολες στιγμές. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ιστορική Παναχαϊκή να αγωνίζεται σύντομα εκεί που είναι η φυσική της θέση και αξίζει να βρίσκεται. Στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου».