Ανακοίνωσε Χαρίση ο Ατρόμητος

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Χάρης Χαρίσης. Ο 24χρονος πρώην χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΟΚ, της Σιντ Τρούιντεν και της Κόρτραϊκ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ θα φοράει το 6 στην φανέλα του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Χάρη Χαρίση καλώς όρισες στον Ατρόμητο! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Χάρη Χαρίση! Ο Χάρης θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά μια από τις βασικές επιλογές στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα μας αφού πρόκειται για ένα ποιοτικό παίκτη με πάθος στο παιχνίδι του, που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και ταυτόχρονα διαθέτει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.
Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Χαρίσης μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Σιντ Τρουιντέν και Κόρτραϊκ. Ο Έλληνας μέσος έχει σημειώσει και 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας. Θα φοράει το νο. 6 στη φανέλα του".