Ακαδημίες ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Κωνσταντινούπολη για τουρνουά με Γαλατάσαράι, Φενέρμπαχτσέ και Μπεσίκτας!

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες μικτή των Κ15 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά μαζί με τις αντίστοιχες των Γαλατάσαράι, Φενέρμπαχτσέ και Μπεσίκτας.
Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή των Ηπειρωτών θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης κ. Βαρθολομαίο.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966, μικτή αποστολή των ομάδων Κ15 και Κ17 του Π.Α.Σ. θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας για τη συμμετοχή τους σε Διεθνές Τουρνουά Φιλικών Αγώνων και θα αγωνιστεί με αντίστοιχες ομάδες των Γαλατασαράι (Galatasaray), Φενερμπαχτσέ (Fenerbahçe SK) και Μπεσίκτας (Beşiktaş).

Η αναχώρηση θα γίνει τα ξημερώματα τουΣαββάτου και την αποστολή θα συνοδεύσουν οι κ.Παναγιώτης Χριστοβασίλης και ο Διευθυντής των υποδομών Γεώργιος Ιωάννου.

Στις παράλληλες δραστηριότητες του ταξιδιού αξίζει να αναφέρουμε, αλλά και παράλληλα να ευχαριστήσουμε, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Σεβασμιότατο κ. Μάξιμο γιατί με δική του πρωτοβουλία θα συναντηθεί τη Δευτέρα με την αποστολή στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και θα τους ακολουθήσει στην επίσκεψη και συνάντηση με τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, στην Εκκλησία Αγίας Τριάδας Σταυροδρομίου.

Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας και ευχόμαστε να αποκομίσουν ιδιαίτερες εμπειρίες και εικόνες στο ταξίδι τους".