Θρίαμβος της Γαλατάσαράι στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης

Γράφει από την Κωνσταντινούπολη ο Mustafa Bora Kargin
Η Γαλατάσαράι θριάμβευσε στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, νικώντας εντός έδρας την Μπεσίκτας με 2-0. Πλέον η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, σε ισοβαθμία με την Μπασακσεχίρ η οποία έφερε ισοπαλία με την Σίβασπορ, υπερτερώντας στην διαφορά τερμάτων.
Στο ματς που δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Ονιεκούρου ενώ στο 54' ο Φερνάντο έκανε το τελικό 2-0 βάζοντας "φωτιά" στο γήπεδο!
Η Γαλατάσαράι πριν δύο μήνες βρισκόταν στο -8 από την κορυφή, όμως κάλυψε την διαφορά και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις:
Γαλατάσαράι (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουγινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ντονκ (81' Ινάν), Φερνάντο, Φεγκουλί (90' Ακμπαμπά), Μπελχαντά, Ονιεκουρου, Ντιανέ.
Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Κάριους, Γκονουλ (54' Αντριάνο), Μιρίν, Βίντα, Ερκίν (57' Κουαρέσμα), Τοκόζ (75' Καγκάουα), Χάτσινσον, Ουσάλ, Λενς, Γιλμάζ, Λιάιτς.